تجاوز بیش از ۱۰ نفر به یک زن در کاشمر
پس از انتشار جرئیات فاجعه تجاوز گروهی به جمعی از زنان در خمینی شهر اصفهان، این بار خبر از تجاوز گروهی دیگری در روستای قوژد (ghoojd) از توابع کاشمر واقع در استان خراسان رضوی می رسد. گفته می شود در این ماجرا، بیش از 10 نفر به زنی در اراضی اطراف روستای قوژد از توابع بخش مرکزی شهرستان کاشمر، به صورت گروهی، تجاوز به عنف کرده اند.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
من دختر ایرانم , بیائید به من هم تجاوز کنید ای پاچه خواران ولایت
کمپین یک میلیون دندان تیز در راستای دفاع شخصی از زنان و شناسائی عناصر ولایتمدار متجاوز تاسیس شده است ...تجاوز جنسی به زنان ایرانی سابقه طولانی و تاریخی دارد . اما این روزها در مطبوعات و رسانه ها شاهد آنیم که در تمام نقاط ایران از خمینی شهر و محلات و کاشمر تا گلستان و خرم آباد به صورت گروهی به زنان بی نوا تجاوز میکنند , زنان را روانه بیمارستان و سپس زندان میکنند و خودشان آزادانه و با افتخار و بدون هیچگونه نگرانی...
پلیس کاشمر 15 مردی را که به یک زن تجاوز کرده بودند به دلیل نبود شاکی خصوصی آزاد کرد
takseda1385.blogspot.comدر مملکت سلطان خامنه ای آنچه که اصلن اهمیت ندارد، حفاظت از جان و ناموس مردم است. در سرزمین تحت سیطره استبداد خامنه ای خواندن خبر تجاوز مردان لباس شخصی به زنان یک خانواده در یک مراسم میهمانی تعجب برانگیز نیست. در سرزمینی که تمام هم و غم پلیس زدن و بردن دختران بی گناهی است که نمی خواهند با قواعد 1400 سال پیش زندگی کنند، این بار خبر از تجاوز گروهی به یک زن در روستای قوژد (ghoojd) از توابع کاشمر واقع در استان خراسان رضوی می...
تابستان 88، دو میلیون معترض در خیابان و 68 میلیون پای فارسی 1
fearlessblogging.comامروز تو خبر ها خوندم بازم تو کاشمر ده نفر به یه زن تجاوز کردن، زیاد واسم عجیب نبود، دیگه کم کم دارم به این خبر ها عادت میکنم، عصر که داشتم میومدم خونه دیدم ون گزاشتن و دارن دخترای خوشگل مشگل رو جدا میکنن و می برن، یه جورایی مثل سگ، راستش رو بخواین برای اولین بار بود که با دیدن همچین صحنه هایی از ته دل خوشحال شدم، یاد تابستون 88 افتادم، اون موقع هایی که دو میلیون همشهری با غیرت از خواب و خوراک و کار و آسایشون می زدن و...
جمهوری اسلامی تجاوزی ، تقدس یا تعفن؟
darairani2012.blogspot.comجمهوری اسلامی تا خرخره درفساد و تباهی و کثافت فرورفته است .خیلی مشکل کم داشت حالا مشکل تجاوز به عنف گروهی هم به آن اضافه شد. از آنجاکه مملکت قانون درست و حسابی ندارد هرکس هرکاری دلش خواست می کند فقط کافی است دربالا بالاها آشنا داشته باشد.هنوز قضیه خمینی شهر تمام نشده است یک ماجرای تجاوز به عنف دیگر این بار درکاشمر خبر ساز شد. نظام ولایت فقیه که قرار بود روزگاری مملکت امام زمانی و اسلام ناب محمدی برای مردم بیاورد...
آیا میتوان هم متجاوز بود و هم با تجاوز مقابله کرد؟
dw-world.deروز شنبه موضوع تجاوز گروهی ۱۰-۱۵ نفره به یک زن در کاشمر برملا شد. این دومین مورد تجاوز گروهی طی یک هفته اخیر است که رسانهای میشود. چرا چنین فجایع اجتماعی در ایران رخ میدهد و چگونه باید با آن مقابله کرد؟ انتشار خبر دو مورد تجاوز گروهی در خمینیشهر و کاشمر پدیدآورندهی ترس و اشمئزاز در دل شنوندگان چنین اخباری است. روشن نیست چگونه به فاصلهای کوتاه از هم، این موارد رخ دادهاند و سپس به رسانههایی که به طور...
در شهرستان کاشمر 10 نفر به یک زن تجاوز کردند.
khorasan.isna.irدر شهرستان کاشمر 10 نفر به یکزن تجاوز کردند. دستگاه قضايي و نيروي انتظامي كجايند؟ به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، حجتالاسلام و المسلمين سيد قاسم يعقوبي در خطبههاي ديروز نماز جمعه با اشاره به اول تير ماه و تبريك فرارسيدن هفته قوه قضائيه گفت: قوه قضائيه يكي از مهمترين قواي نظام اسلامي و حتي همه دولتها و نظامهاي ديگر است. وي با بيان اينكه در نظام جمهوري اسلامي قوه قضائيه از جايگاه...
اختصاصی/ 'منیره-خ'، زن جوان کاشمری که چندی پیش مورد تجاوز دستهجمعی اراذل و اوباش قرار گرفته بود، در گفتگو با خبرنگار «نسیم» جزئیات تکاندهندهای از این...
منیره-خ"، زن جوان کاشمری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «نسیم» با تشریح جزئیات حادثه تجاوز دسته جمعی تعدادی از اراذل و اوباش منطقه کاشمر به وی گفت: شوهر من اعتیاد دارد و چند سالی است که من و دو فرزندم را به حال خود رها کرده است. مدتی است که با مرد سالم و متشخصی آشنا شدهام و بخاطر کمکهایی که به من میکرد به او اعتماد کردم. در تاریخ دوم اردیبهشت ماه امسال به همراه این مرد و در حال بازگشت از محل کار به خانه بودیم. محل...
فاجعه تجاوز گروهی در روستای قوژد کاشمر
aftabnews.irامام جمعه کاشمر از فاجعه تجاوز گروهی در روستای قوژد خبر داده است. گفته می شود در این تجاوز گروهی، بیش از 10 نفر یک زن را مورد آزار و اذیت قرار دادند. پس از انتشار جرئیات فاجعه تجاوز گروهی به جمعی از زنان در خمینی شهر اصفهان، این بار خبر از تجاوز گروهی دیگری در روستای قوژد (ghoojd) از توابع کاشمر واقع در استان خراسان رضوی می رسد. گفته می شود در این ماجرا، بیش از 10 نفر به زنی در اراضی اطراف روستای قوژد از توابع بخش مرکزی...
فاجعه تجاوز گروهی این بار در کاشمر
entekhab.irامام جمعه کاشمر از فاجعه تجاوز گروهی در روستای قوژد خبر داده است. گفته می شود در این تجاوز گروهی، بیش از 10 نفر یک زن را مورد آزار و اذیت قرار دادند. به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی انتخاب به نقل از خبر ، پس از انتشار جرئیات فاجعه تجاوز گروهی به جمعی از زنان در خمینی شهر اصفهان، این بار خبر از تجاوز گروهی دیگری در روستای قوژد (ghoojd) از توابع کاشمر واقع در استان خراسان رضوی می رسد. گفته می شود در این ماجرا، بیش...
تجاوز بیش از 10نفر به یک زن در کاشمر
fararu.comامام جمعه کاشمر از فاجعه تجاوز گروهی در روستای قوژد خبر داده است. گفته می شود در این تجاوز گروهی، بیش از 10 نفر یک زن را مورد آزار و اذیت قرار دادند. پس از انتشار جرئیات فاجعه تجاوز گروهی به جمعی از زنان در خمینی شهر اصفهان، این بار خبر از تجاوز گروهی دیگری در روستای قوژد (ghoojd) از توابع کاشمر واقع در استان خراسان رضوی می رسد. گفته می شود در این ماجرا، بیش از 10 نفر به زنی در اراضی اطراف روستای قوژد از توابع بخش مرکزی...